Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home2/mostraso/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home2/mostraso/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home2/mostraso/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home2/mostraso/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Actuacions - Mostra Sonora Sueca
 

Actuacions
Del 30 de maig al 2 de juny de 2024

ANTARA ENSEMBLE

Dijous 30 de maig 20:30 al CM Bernat i BaldovíANTARA ENSEMBLE

DE LA NOTA A LA FIGURA
Music by: Álvaro Pérez, Ramón Ramos, Salvatore Sciarrino, Bernat Cucarella i Mercedes Zavala.

DE LA NOTA A LA FIGURA

La dramatúrgia sonora del programa ens porta per entramats sonors on el timbre (color) es treballa a partir de la nota o, per contra, a partir de la figura.

Dijous 30 de maig 22:30 al Claustre de l'Antic Convent Amics la càmera de Sueca & Alumnes de Grau i Màster de
Composició del CSM de Castelló

Music by: Miguel Ángel Munteanu Hapiuc, Francisco Javier Chafer Ribot, Raimon Flores Civera, Juan José Párraga.

KI’ULUTIM

Sota el títol KI’ULUTIM els amics de la càmera conjuntament amb els alumnes de Master de Composició del CSM de Castelló ens presenten aquesta proposta.

SONUARI
SONUARI
THE INSTERSTRING PROJECT

Divendres 31 de maig 18:30 al CM Bernat i Baldoví_Sala BArnau Gran i Romero

DIÀLEGS 1

Encontre amb el compositor Arnau Gran, guanyador de la II edició del Concurs de Composició ARTSOM.

THE INSTERSTRING PROJECT

Divendres 31 de maig 19:30 al CM Bernat i Baldoví_Sala BTRIO FEEDBACK

Music by: Silvia Borzelli, Giorgio Netti i Arnau Gran i Romero.

PULSIONS

El TRIO FEEDBACK presenta tres noves peces escrites entre 2023 i 2024, dues d’elles en estrena nacional i una d’estrena absoluta.

Divendres 31 de maig 21:30 al Claustre de l'Antic Convent Voro García

DIÀLEGS 2

Encontre amb el compositor Voro Garcia.

CECILIA ARDITTO

Divendres 31 de maig 22:30 al Claustre de l'Antic Convent Neus Fontestad i Amics de la Càmera de Sueca

IMAGINAT

IMAGINAT

L’espectacle conjunt de Neus Fontestad i els Amics de la Cámera de Sueca es presenta sota el títol de IMAGINAT. On les imatges sonores es tornen so. Percussió, Moviment, color, so, timbre, soroll, formes, figures, textures, una barretja de imatge i so, una visió conjunta d’Imatges Sonores.

CECILIA ARDITTO
PROXIMA CENTAURI

Dissabte 1 de Juny 18:30 al CM Bernat i BaldovíBETWEEN FEATHERS

ENTORN A LA PARAULA:
Music by: Petra Stump-Linshalm, Pedro Berardinelli, Beat Furrer, Voro Garcia, Yulan Yu .

ENTORN A LA PARAULA

Entorn a la paraula és un programa que proposa la utilització del text i de la veu des de diferents punts de partida, siguin a Stump-Linshalm com a vehicles de comunicació i transmissió d’un missatge d’alerta i esperança, o la immersió en la descomposició fonètica i el seu recurs com a material musical a  les obre de Furrer i Berardinelli. La paraula i el seu contingut, sigui com a significat, o matèria sonora. La veu humana a la música, sigui com a punt de comprensió, o abstracció, tant a l’univers vocal com purament instrumental.

Dissabte 1 de Juny 20:30 a l'Espai FusterMUSIKFABRIK

Music by: Dieter Mack, Enno Poppe, Rebecca Saunders, Liza Lim, Georges Aperghis, Milica Djordjevic, Dylan Lardelli.

ONES SONORES

L’Ensemble MUSIKFABRIK ens presenta un programa eclèctic amb dues peces d’estrena per a quintet que obriran i tancaran el concert.

“Ombak” de Dieter Mack aborda el terme indonesi d’Ona i jugarà amb les diferències d’afinacions pròpies del gamelan. Per concloure la peça de Dylan Lardelli, Drift Aspect, que buscarà un discurs de l’espai, la memòria i els somnis.

Completen el programa, cinc peces de compositors de gran importància en l’escena musical actual com Enno Poppe, Rebecca Saunders, Liza Lim, Georges Aperghis o Milica Djordjevic. Els diferents solistes de musikfabrik ens deixaran veure i escoltar la seua qualitat musical mitjançant obres en format de cambra reduit i a solo.

SOLISTES VALENCIA I FERMIN CLEMENTE
LUMINA ENSEMBLE

Dissabte 1 de Juny 22:30 al Claustre de l'Antic Convent Pere Vicalet i Amics de la Càmera de Sueca

RESSONÀNCIES VISUALS

Ressonàncies Visuals ofereix una experiència sinestèsica que convida a perdre’s en la fascinant interacció entre la llum i el so, entre el tangible i l’intangible. Explora els lí­mits de la percepció i la creativitat visual-sonora, transportant els espectadors a un món on les fronteres entre la realitat i la imaginació es desdibuixen, revelant una nova dimensió de la bellesa i la complexitat de la creació artí­stica actual.

Diumenge 2 de Juny 12:30 a l'Espai FusterPACO VAROCH

Music by: Voro Garcia, Ximo Cano, Gabriel Erkoreka, José del Valle, Aureliano Cattaneo, Sungji Hong, Coreen Morsink, Kaija Saariaho, Carla Rees.

EL CUCUT

Amb la intenció d’expandir el repertori per a flautí sol, molt reduït si el comparem amb el d’altres tipus de flautes, de fomentar el treball cooperatiu amb el compositors i compositores, i d’aprofondir en l’exploració tímbrica i tècnica de dit instrument, Paco Varoch ha encarregat una sèrie d’obres per a flautí sol. Aquest recital és el marc per a l’estrena i presentació d’algunes d’aquestes obres encarregades pel solista. El programa es completa amb altres propostes ja consolidades a nivell internacional dins del repertori actual per a flautí sol.

SOLISTES VALENCIA I FERMIN CLEMENTE
LUMINA ENSEMBLE

Diumenge 2 de Juny 18:30 a L'Espai FusterJosé Manuel López López

DIÀLEGS 3

Encontre amb el compositor José Manuel López López.

LUMINA ENSEMBLE

Diumenge 2 de Juny 19:30 a L'Espai FusterFABRIK QUARTET

Music by: José Manuel López López, Esther Pérez Soriano, Alberto Posadas.

SPINNING SOUNDS

El Fabrik Quartet ens presentarà Spinning Sounds amb dues obres dels compositors premis nacionals José Manuel López López i Alberto Posadas que junt amb la música de la jove compositora Esther Pérez Soriano, arrodoneixen un programa força interessant.

Xarxes Socials

Mostra Sonora Sueca © 2005 - 2023 Copyright creado por Jorge Farinós